Розкриті всі характеристики нового планшета Samsung

Слідом за рендерами планшета Samsung Galaxy Tab A8 в Мережі з’явилися характеристики майбутнього планшета, який повинен бути представлений вже в жовтні цього року. Інформацію опублікував інсайдер Стів Хеммерштоффер (Steve Hemmerstoffer), він же OnLeaks, які раніше виклав точні рендери і характеристики декількох смартфонів OnePlus.

У повідомленні стверджується, що цей новий планшет від Samsung отримає 10,5-дюймовий дисплей типу TFT роздільною здатністю FHD+ або 1920х1200 пікселів. Пристрій буде побудовано на базі однокристальної системи і в базовій версії він запропонує 3 ГБ оперативної і 32 ГБ флеш-пам’яті. Також користувачам будуть доступні варіанти з 4/64 і4/128 ГБ пам’яті. Також в асортименті буде версія з підтримкою мереж LTE.

Планшет отримає 8-мегапіксельну камеру ззаду і 5-мегапіксельну фронтальну камеру, а також акумуляторну батарею ємністю 7040 мА•год. Швидше за все, будуть присутні чотири динаміки і роз’єм для навушників 3,5 мм з портом USB-C для зарядки.

Samsung Galaxy Tab A8 буде представлений в трьох кольорах: золотому, сірому і сріблястому, а 21 жовтня він надійде в продаж за ціною близько 250 доларів.

Джерело Gizchina

Не пропустіть