Xiaomi Mi Pad 5 отримав режим ПК з інтерфейсом Windows

Вчора у продаж надійшли планшети Xiaomi Mi Pad 5 і Xiaomi Mi Pad 5 Pro, стартові продажі яких за 5 хвилин перевищили 200 000 одиниць. Тепер же з’явилися звістки про перші модифікаціях.

Відомий інсайдер під ніком Digital Chat Station підтвердив, що він встановив на новий планшет додаток, що дозволяє використовувати його в режимі ПК. Ця програма було вилучена зі смартфона Xiaomi Mix Fold, в якому відповідний режим дозволяє перетворити телефон у комп’ютер з домашнім екраном в дусі Windows.

Digital Chat Station стверджує, що після установки програми ви можете використовувати цей режим, в якому практично немає ніяких помилок. Користувачі отримують інтерфейс, схожий на Windows 10, класичне меню «Пуск», центр управління та можливість відкриття кількох вікон одночасно.

Варто згадати, що в порівнянні зі складним Xiaomi Mix Fold, серія Xiaomi Mi Pad 5 має більший екран. 11-дюймовий екран вже може бути порівнянним з розміром екрану деяких тонких і легких офісних ноутбуків, що може забезпечити більше можливостей для роботи.

Багато користувачів висловили розчарування з приводу того, що не встигли придбати новинки в ході першого розпродажу, при цьому покупцям не вистачило стилусів і клавіатур. Лу Вейбінг (Lu Weibing), президент Xiaomi Group China і генеральний менеджер бренду Redmi, пообіцяв вирішити цю проблему якомога швидше.

Digital Chat Station першим точно повідомив характеристики і дати виходу Redmi K30, K40, Xiaomi Mi 10 і Mi 11.

Джерело Мydrivers

Не пропустіть