Apple уперше в своїй практиці продовжить програмне забезпечення iOS 14 навіть після виходу нової версії

Нова iOS 15 вийде через три місяці, але вже зараз можна дізнатись про одне важливе оновлення, що стосується політики фірмової прошивки. Компанія Apple уперше в своїй історії перестане наполегливо «умовляти» користувачів відразу ж переходити на свіжу версію ОС і продовжить програмну підтримку попередньої.

Як з’ясувалося, навіть після релізу iOS 15 і iPadOS 15 вендор продовжить випуск оновлень безпеки для попередніх ревізій операційки. При цьому апдейт НЕ буде примусовим – це дозволить власникам гаджетів Apple, які сумніваються, дочекатися відгуків про нове програмне забезпечення, користуючись «перевіреною» старою прошивкою.

На думку експертів, Apple пішла на такий крок, бажаючи надати користувачам можливість вибору, а також виконати більш плавний перехід на нову систему.

З виходом практично кожної номерної версії мобільної ОС користувачі стикаються з прикрими багами і недоробками. Нова політика покликана згладити перехід між прошивками, дозволяючи взагалі не викачувати свіжу версію, якщо користувач сумнівається в стабільності її роботи.


Не пропустіть