Xiaomi працює над трьома потужними планшетами, які стануть конкурентами iPad Pro

Компанія Xiaomi випускає велику кількість продукції у різних сегментах технологічного ринку – від смартфонів та навушників до комп’ютерного дому та телевізорів. Щоправда, на ринку планшетів компанія не показувала нічого з 2018 року, і зараз стало відомо, що вона працює над новими флагманськими рішеннями, які будуть призначені для конкуренції з iPad Pro.

Згідно з даними, поміченими у MIUI 12.5, компанія планує презентувати три рішення, які будуть проходити під кодовими модельними назвами “Nabu”, “Enuma” та “Elish”. Також відомо, що “Nabu” та “Enuma” – це дві версії одного планшета, а “Elish” – девайс, який буде суттєво відрізнятися. Відомо, що у MIUI з’явиться новий режим “спліт-скрін”, який дозволятиме відкривати додатки паралельно та зручно з ними працювати.

У всіх трьох планшетів дисплеї матимуть роздільну здатність 2560 х 1600 пікселів, частота оновлення буде складати 120 Гц. Також відомо, що у моделі “Nabu” діагональ дисплея буде складати 10.97 дюйма, а за автономність буде відповідальний акумулятор об’ємом 8720 мАг, при цьому габарити складуть 236 х 148 х Х міліметрів. У “Enuma” буде підтримка мобільного зв’язку, в той час як інші моделі не матимуть цієї можливості.

За роботу “Enuma” та “Elish” буде відповідальний чіпсет Qualcomm SD8250, що означає, що вони будуть оснащені Qualcomm Snapdragon 855/855+/860. На даний момент про нові планшети Xiaomi не відомо більше нічого, але інформація повинна почати з’являтися найближчим часом.


Не пропустіть