Стало відомо, коли XIaomi Mi 11 Ultra буде презентований на міжнародному ринку

Цього тижня компанія Xiaomi офіційно презентувала свій флагманський смартфон Xiaomi Mi 11 Ultra, і зараз стало відомо, коли модель буде презентована на міжнародному ринку. Офіційна презентація Xiaomi Mi 11 Ultra повинна пройти вже 23 квітня, через три тижні.

Компанія Xiaomi називає Xiaomi Mi 11 Ultra “суперфоном” (The Superphone). Це цілком справедлива звання, адже модель вийшла справді цікавою – вона отримала найбільший основний сенсор серед усіх моделей на ринку, флагманський дисплей, апаратне забезпечення та додатковий дисплей на задній панелі.

Xiaomi Mi 11 Ultra отримав AMOLED-дисплей з роздільною здатністю QuadHD+, діагоналлю 6.81 дюйма та частотою оновлення 120 Гц. За автономність відповідальний акумулятор об’ємом 5000 мАг, у якого є підтримка швидкої зарядки та швидкої бездротової зарядки потужністю 67W. У моделі є чотири динаміки, тюнінговані Harman/Kardon, та захист від вологи та пилу за стандартом IP68.

Модель оснащена додатковим AMOLED-дисплеєм з діагоналлю 1.1 дюйма та роздільною здатністю 294 х 126 пікселів. Його можна використовувати, як видошукач для зйомки селфі на основну камеру, для виведення шпалер з робочого стола або для відображення статусної інформації, такої як заряд акумулятора.


Не пропустіть