Xiaomi запускає трьохдіапазонний ігровий Wi-Fi-роутер Mi AX9000 з Wi-Fi 6

Вчора Xiaomi анонсувала безліч різних нових продуктів. Зокрема під час онлайн-конференції компанія представила новий ігровий WiFi-маршрутизатор Mi AX9000, який працює в стандарті WiFi 6.

Mi AX9000 — це трьохдіапазонний маршрутизатор, який підтримує діапазони 2,4 і 5G і 5G_Game. Працює пристрій на шестиядерній двохкластерній платформі Qualcomm. Вона має чотири ядра CPU і два ядра NPU.

Новий маршрутизатор Mi AX9000 може підтримувати підключення до 16 пристроїв. Новинка отримала новий дизайн з корпусом восьмикутної форми, а також чотири антени і чотири мережеві порти на задній панелі. Компанія також оснастила пристрій портом USB 3.0.

Що стосується швидкості передачі даних, то Xiaomi Mi AX9000 підтримує до 4804 Мбіт/с. Крім цього, він працює в мережі Wi-Fi 6.

Xiaomi також зробила акцент на можливості підключення і дальності зв’язку: новий маршрутизатор може забезпечити високу швидкість на відстані до 12 метрів через будь-які стіни або перешкоди в будинку. Для охолодження пристрій оснащений одним, але потужним вентилятором.

Пристрій пропонується за ціною 150 доларів.

Джерело Gizmochina

Не пропустіть