Huawei хоче почати виробляти електромобілі

Першу модель представлять вже цього року.

Коли одні двері закриваються, відкриваються інші. У той час як бізнес Huawei з виробництва смартфонів сильно страждає від різних заборон з боку уряду США, компанія планує почати виробляти електромобілі.

У звіті Reuters стверджується, що Huawei планує випускати електромобілі під своїм власним брендом, причому деякі моделі можуть навіть випустити до кінця цього року. Судячи з усього, компанія вже почала внутрішню розробку електромобілів і роботу з постачальниками.

Як повідомляє видання, Huawei веде переговори з державною компанією в Китаї Changan Automobile, а також з BluePark New Energy Technology BAIC Group і іншими автовиробниками, щоб використовувати їхні автомобільні заводи для виробництва своїх електромобілів.

Тим не менш представник Huawei спростував плани ці чутки, заявивши, що «Huawei не є виробником автомобілів. Однак за допомогою ІКТ (інформаційно-комунікаційних технологій) ми прагнемо орієнтуватися на постачання цифрових рішень для автомобілів, що дозволять іншим виробникам виготовляти більш досконалі машини».

Джерело gsmarena

Не пропустіть