Meizu 18 отримає надшвидку зарядку

Незабаром компанія Meizu планує презентувати свої нові флагманські смартфони модельного ряду Meizu 18, і зараз у Мережі з’являється все більше й більше тизерів цієї моделі. Сьогодні, наприклад, Meizu опублікувала два тизери з даними про те, як у Meizu 18 буде відбуватися процес зарядки.

Як заявляють у Meizu, смартфон буде заряджатися на 80 відсотків лише за 30 хвилини. Щоправда, Meizu 18 Pro буде оснащений ще й бездротовою зарядкою, про що немає інформації у випадку Meizu 18. На жаль, її потужність та час зарядки поки офіційно не розкриті, але, можливо, Meizu незабаром опублікує тизер з цього приводу.

Нагадаємо, що презентація Meizu 18 планує 3 березня. Раніше ми дізналися, що моделі будуть оснащені OLED-дисплеями: у випадку Meizu 18 роздільна здатність дисплея складе Full HD+, а у випадку Meizu 18 Pro вона складе Quad HD+. За роботу молодшої буде відповідальний флагманський чіпсет Qualcomm Snapdragon 870, а за роботу старшої – Qualcomm Snapdragon 888.

Молодша модель повинна отримати основну камеру з головним сенсором 64 МП, ультрашироким 12 МП та макро 5 МП. Очікується, що потужність швидкої зарядки складе 36W у випадку Meizu 18 та 40W у випадку Meizu 18 Pro. Також відомо, що Meizu 18 та Meizu 18 Pro повинні отримати оперативну пам’ять LPDDR5 та внутрішню пам’ять UFS 3.1.


Не пропустіть