Стало відомо, коли вийде новий флагман OPPO FInd X3

Видання Gizmochina опублікувало зображення-тизер, на якому вказано, що OPPO Find X3 буде офіційно презентовано в Китаї вже 11 березня. Це означає, що спершу компанія анонсує OPPO Find X3 та FInd X3 Pro на домашньому ринку, а міжнародна презентація буде трохи пізніше.

Окрім OPPO FInd X3 та OPPO Find X3 Pro, на цій презентації очікується анонс OPPO Find X3 Neo та Find X3 Lite, які стануть, відповідно, перейменованими версіями OPPO Reno5 Pro+ 5G та OPPO Reno5 5G, які були презентовані у Китаї в кінці минулого року. Єдиною відмінністю стануть незначні зміни в дизайні.

Нагадаємо, що завдяки сертифікації в C3 та TENAA нам стало відомо, що у OPPO Find X3 Pro буде встановлений флагманський чіпсет Qualcomm Snapdragon 888, а у OPPO Find X3 – Snapdragon 870. Обидві моделі будуть оснащені 6.7-дюймовими OLED-панелями з роздільною здатністю QuadHD+ та адаптивною частотою оновлення до 120 Гц.

OPPO Find X3 Pro повинен отримати акумулятор об’ємом 4500 мАг, у якого буде підтримка швидкої зарядки SuperVOOC потужністю 65W та бездротової зарядки AirVOOC потужністю 30W. На задній панелі буде основна камера, яка включатиме головний сенсор Sony IMX766 50 МП, ультраширокий Sony IMXX766 50 МП, телефото 13 МП з двократним оптичним зумом та макро 3 МП.

Джерело gizmochina

Не пропустіть