Xiaomi Mi 11 Ultra показали на “живих” знімках

Його основна камера вражає своїми розмірами.

Ще неанонсований смартфон Xiaomi Mi 11 Ultra був помічений на відео філіппінського блогера (Tech Buff PH). Після розголосу воно було видалене, але вже було запізно — користувачі встигли зробили скріншоти та поширили інформацію в Мережі.

Передбачається, що це телефон M2012K1G, що нещодавно був сертифікований Євразійською економічною комісією (ЄЕК) в Європі і Індійським бюро індійських стандартів (BIS). Передбачається, що телефон має кодову назву «зірка».

Перше, що помічаєш — величезний блок основної камери.

Вона займає майже всю верхню частину тильної сторони телефона. У блоці знаходиться три модуля для зйомки, зокрема один перископний, напис 120X Ultra Pixel AI Camera, модуль з потрійним світлодіодним спалахом і невеликий допоміжний екран. Останній може відображати будь-який додаток, що є  на телефоні або використовуватися для зйомки першокласних селфі.

Чорний варіант — це прототип, оскільки замість маркетингового напису Ultra Pixel ми бачимо більш технічну позначку 12-120 mm, 1: 1.95-4.1.

Що стосується технічних характеристик, то Xiaomi Mi 11 Ultra отримав 6,8-дюймовий OLED-екран з вигнутими краями, роздільною здатністю WQHD+ і адаптивною частотою оновлення 120 Гц. В отворі, розташованому у верхньому лівому кутку екрана, знаходиться 20-мегапіксельна селфі-камера. Екран захищає скло Corning Gorilla Glass Victus.

За словами джерела, камера містить основний модуль роздільною здатністю 50 Мп, перископну телефото камеру і ширококутний модуль — обидва на 48 Мп. Схоже, що телефон також підтримує 10-кратний оптичний зум.

Пристрій також отримав SoC Qualcomm Snapdragon 888, захист від води і пилу IP68, акумулятор ємністю 5000 мАч з підтримкою зарядки потужністю 67 Вт і бездротової підзарядки інших гаджетів потужністю 10 Вт, динаміки Harman/Kardon і сканер відбитків пальців на екрані.

Смартфон працює на глобальній збірці MIUI 12.5.

Про дату запуску і ціну Xiaomi Mi 11 Ultra поки нічого невідомо. Сертифікати EEC і BIS припускають, що він може бути запущений через місяць або два.

Джерело Gizmochina

Не пропустіть