ZTE скоро випустить смартфон з підекранною камерою другого покоління

Кілька місяців тому (у вересні минулого року) компанія ZTE випустила смартфон Axon 20 5G. Цей смартфон став першим в світі телефоном з підекранною фронтальною камерою. Тепер китайська компанія готується до запуску його наступника.

Ні Фей, президент підрозділу смартфонів ZTE і президент Nubia Technologies, офіційно підтвердив те, що скоро компанія випустить новий смартфон з камерою, яка розташована під дисплеєм.

Примітно, що ZTE готується випустити вже другу модель з подібною камерою, тоді як інші компанії, зокрема Samsung, Xiaomi і Oppo все ще знаходяться на стадії досліджень і розробок. Вони випустять аналогічні смартфони пізніше цього року.

На жаль, Ні Фей не повідомив, як називається телефон. Однак в декількох витоках вказується, що він буде випущений на ринок під назвою ZTE Axon 30 5G. Передбачається, що він буде побудований на базі чіпсета Snapdragon 888, оскільки раніше компанія підтвердила, що цього року випустить на його базі флагманські смартфони серій Axon 30 і Nubia Z30.

Нагадаємо, що якість знімків на фронтальну камеру Axon 20 залишає бажати кращого (картинка має явні проблеми з різкістю). До того ж сенсор камери можна помітити неозброєним оком.

Джерело Gizmochina

Не пропустіть