Прототип складаного смартфона Xiaomi засвітився на фото

Його дизайн не розкривається.

Такі відомі компанії, як Samsung, Huawei і Motorola, вже вийшли на ринок складаних пристроїв. Коли до них приєднаються інші — лише питання часу. Схоже, що прийшов час Xiaomi — її телефон, схожий на Galaxy Fold, був помічений в китайському метро.

Пристрій загорнутий в щось схоже на передсерійний чохол — через це його дизайн прихований. Видно лише те, що смартфон працює під управлінням MIUI 12 і має 256 Гб внутрішньої пам’яті.

Помітно також те, що у нього немає селфі-камери. Кнопка живлення і гойдалка регулювання гучності знаходяться на правій грані, коли пристрій знаходиться в розкладеному стані.

Про те, що Xiaomi планує зайнятися виготовленням складаних пристроїв, ми чуємо вже не вперше. Ще в грудні галузеві інсайдери повідомили, що компанія, як очікується, випустить такий пристрій в 2021 році. Тоді ж новинки повинні продемонструвати компанії Oppo, vivo і, можливо, Google. Складаний пристрій також повинна представити компанія Samsung. Мова йде про Galaxy Z Fold 3, чий офіційний дебют не відбудеться до жовтня.

Джерело gsmarena

Не пропустіть