Смарт-телевізор OnePlus TV отримає QLED-дисплей 55″

У минулому році OnePlus повідомила про свої амбіції вийти на ринок смарт-телевізорів. А днями компанія офіційно оголосила, що свою першу модель вона покаже у вересні.

Правда, на перших порах глобальний реліз не передбачається. Спочатку новинка буде ексклюзивом для ринку Індії, де їй доведеться конкурувати з телевізорами Xiaomi, які охоче розкуповуються в цій країні.

Серед причин такого кроку виробник називає добре налагоджені зв’язки з постачальниками контенту в цій країні. Згодом телевізор можуть почати продавати в США і Європі, але як скоро це може статися, ясності немає. Чому компанія ігнорує рідний для себе ринок Китаю, незрозуміло.

Підтвердила вона і те, що OnePlus-TV отримає 55-дюймову QLED-панель. Вважається, що технологія QLED відрізняється більш низькою собівартістю у виробництві, ніж OLED. Обіцяно також, що розробники приділили особливу увагу високій якості звучання і картинки.

Cмарт-телевізор буде працювати під управлінням ОС Android TV від Google з поліпшеним призначеним для користувача інтерфейсом поверх неї і на ринку він вийде в чотирьох модифікаціях. Крім 55-дюймової моделі, можуть вийти версії з діагоналлю екрана 43″, 65″ і 75″. Передбачувана точна дата прем’єри OnePlus TV – 26 вересня.


Не пропустіть