Навушники Samsung Galaxy Buds Pro отримають функцію Apple AirPods

Очікується, що вони дебютують з Galaxy S21.

Скоро лінійка навушників Galaxy Buds поповниться новою моделлю Pro. Вона отримає новий дизайн, який повинен поліпшити функцію пасивного шумозаглушення, а також функцію просторового звучання, яка працює так само (або майже так само), як функція AirPods.

Через м’які вкладиші, візуально навушники Buds Pro найбільше нагадують Buds +, хоча за формою це щось середнє між Buds + і Buds Live. Судячи з рендерів, вони будуть представлені в чорному, білому і синьо-фіолетовому кольорах.

Як вже говорилося раніше, новинка отримає систему активного шумозаглушення (ANC). Тепер стало відомо, що для неї також буде передбачено кілька рівнів ефективності. Крім того, Galaxy Buds Pro отримають підтримку Ambient Sound, яка дозволяє одночасно прослуховувати музику та чути звуки навколишнього середовища.

Мабуть, головною особливістю новинки стане підтримка просторового звучання (3D Spatial Audio). На жаль, функція буде працювати тільки зі смартфонами Samsung під управлінням Android 11.

Ця функція імітує систему об’ємного звучання, змінюючи напрямок джерела звуку залежно від напрямку голови користувача і положення телефону. Це дуже нагадує функцію просторового звучання від Apple, яка використовує акселерометр в навушниках для регулювання звуку залежно від положення голови користувача.

Серед інших нових функцій варто відзначити функцію «Виявлення голосу» —вона визначає, коли користувач говорить, і знижує гучність відтворення, а також включає наскрізну передачу звуку, щоб він зміг говорити. Розробники також додали функцію балансування звучання для людей з обмеженими можливостями.

Очікується, що Buds Pro надійдуть у продаж в січні разом зі смартфонами Galaxy S21. Про вартість навушників поки нічого невідомо.

Джерело engadget

Не пропустіть