Виробник аксесуарів розкрив особливості дисплея Xiaomi Mi 11

Інсайдери продовжують публікувати все більше відомостей про смартфон Mi 11. Цього разу в Мережу виклали знімок його захисного скла.

Згідно з цими знімками, Xiaomi Mi 11 отримає вигнутий з усіх чотирьох боків дисплей. У верхньому лівому кутку передбачений отвір для селфі-камери. Крім того, у смартфона будуть тонкі лицьові панелі. Розмір дисплея ще невідомий. Однак інший інформатор на Weibo повідомив про те, що модель Mi 11 Pro буде постачатися з 6,76-дюймовим дисплеєм.

Новий смартфон стане одним з перших, що отримає процесор Qualcomm Snapdragon 888. Згідно з попередніми звітами мережевих інформаторів, апарат також отримає не менше 8 Гб оперативної пам’яті в базовій конфігурації.

Якщо вірити чуткам, смартфони Xiaomi Mi 11 і Mi 11 Pro будуть представлені з дисплеями AMOLED з роздільною здатністю QHD + і частотою оновлення 120 Гц.

Передбачається, що Xiaomi запустить серію Mi 11 29 грудня. Як повідомляє ресурс MyDrivers, водночас з новими телефонами компанія може також запустити MIUI 12.5.

UPD: відомий інсайдер Ice Universe повідомив про те, що ці знімки є фейком. Однак Mi 11 дійсно отримає дисплей з вигнутими краями і отвором у верхньому лівому кутку для селфі-камери. Інсайдер додав, що технологія підекранної камери потребує доопрацювання.

Джерело gadgets

Не пропустіть