Xiaomi розробляє приголомшливий складаний смартфон

Як він може виглядати в реальності показав дизайнер Concept Creator.

На ринку представлено не так багато складаних телефонів, але технології, що дозволяють створювати такі сміливі конструкції, постійно розвиваються. Останньою тенденцією стали смартфони в форм-факторі розкладачки, які були продемонстровані TCL і Oppo, і, схоже, що Xiaomi також випустить випустить щось подібне. Принаймні про це свідчить її останній патент.

Патент Xiaomi, поданий ще в минулому році, був оприлюднений на сайті Всесвітньої організації інтелектуальної власності (World Intellectual Property Organization, WIPO). У ньому описується пристрій з висувним дисплеєм, який зможе витягуватися з корпусу. Завдяки цьому власники зможуть трансформувати апарат в невеликий планшетний комп’ютер.

Джермейн Сміт (він же Concept Creator) використав запатентовані ескізи для створення рендерів, які краще ілюструють концептуальний пристрій. Ми бачимо, що пристрій постачається з екраном, який нібито огортає корпус — схожу конструкцію отримав концептуальний телефон Mi Mix Alpha.

Як і у випадку з усіма патентами, сприймайте цю інформацію і зображення з часткою скептицизму. Чи побачимо ми цей смартфон на комерційному ринку, ще неясно.

Джерело gsmarena

Не пропустіть