У iPhone 12 Pro Max батарея менша, ніж у 11 Pro Max

Новий iPhone 12 Pro Max оснащений батареєю ємністю 3687 мАг, що приблизно на 7% менше від акумулятора в iPhone 11 Pro Max, ємність якого становить 3969 мАг. Про це повідомляє документація китайського регулятора TENAA.

У нормативній документації також зазначено об’єм оперативної пам’яті iPhone 12 Pro Max – 6 ГБ. Про це стало відомо минулого тижня з результатів бенчмарка Geekbench.

Apple подає списки своїх продуктів у TENAA протягом багатьох років, інформація з них неодноразово підтверджувалася. У минулому році, наприклад, точні дані про ємності батареї і оперативної пам’яті в iPhone 11, 11 Pro і 11 Pro Max з’явилися в базі даних регулятора за кілька днів до запуску пристроїв. Попередні чутки також вказували на батарею з 3687 мАг в iPhone 12 Pro Max.

Незважаючи на дещо зменшений акумулятор, технічні характеристики Apple показують, що iPhone 12 Pro Max має такий самий час автономної роботи, як і iPhone 11 Pro Max. Обидва пристрої забезпечують до 20 годин перегляду відео і до 80 годин відтворення аудіо. Нагадаємо, купертінівці ніколи не розкривають ємність акумуляторів і об’єм оперативної пам’яті своїх пристроїв. Розбирання гаджетів від iFixit повинне підтвердити всі отримані дані найближчими днями.

Джерело MacRumors

Не пропустіть