Samsung Galaxy A42 5G готується до виходу

Компанія Samsung недавно презентувала свій новий середньобюджетний смартфон Galaxy A42, а зараз стало відомо, що планується 5G-версії цієї моделі. Відомо, що Samsung Galaxy A42 5G коштуватиме близько 400 доларів. Зараз модель була сертифікована NTBC, завдяки чому нам стали відомі її характеристики. Очікується, що вона стане найдоступнішим в асортименті Samsung 5G-смартфоном. На даний момент з не флагманських актуальних 5G-смартфонів у Samsung є лише Galaxy A51 5G та Galaxy A71 5G.

Відомо, що Samsung Galaxy A42 5G буде оснащений Super AMOLED-дисплеєм з роздільною здатністю HD+ та діагоналлю 6.6 дюйма, у якому буде вбудований сканер відбитків пальців та краплеподібна фронтальна камера. За роботу буде відповідальний 8-ядерний чіпсет з підтримкою 5G, в парі з яким буде від 4 ГБ до 8 ГБ оперативної пам’яті, об’єм внутрішньої пам’яті складатиме від 64 ГБ до 128 ГБ. Розширити об’єм внутрішньої пам’яті можна буде за допомогою карти пам’яті формату microSD.

Samsung Galaxy A42 5G буде оснащений фронтальною краплеподібною камерою з роздільною здатністю 20 МП. На задній панелі буде основна квадрокамера 48 МП + 8 МП (ультраширокий) + 5 МП (датчик глибини) + 5 МП (макро). За автономність буде відповідальний акумулятор об’ємом 5000 мАг, повинна бути підтримка зарядки потужністю 15W. Це рішення досить дивне, оскільки це далеко не бюджетний смартфон.

Джерело Gizchina

Не пропустіть