Новий призначення для користувача інтерфейс Microsoft Xbox вже доступний на Xbox One

Xbox Series X і Series S використовуватимуть той же інтерфейс.

До того, як Xbox Series X і Series S надійдуть в продаж, залишився місяць, але їх програмне забезпечення вже з’явилося на Xbox One. У серпні Microsoft представила свій уніфікований інтерфейс Xbox, який буде поширюватися на мобільні додатки, ПК і консолі. Тепер він розвернувся на Xbox One.

Новий дизайн змінює форму плиток, шрифти і приносить стилізовані іконки. Жовтневе оновлення також додає нові теми для профілів: на вибір користувачам буде запропоновано кілька різних тем, зокрема ігрові від Xbox Game Studios.

Крім того, удосконалився і Xbox Store — він став швидшим і простішим у використанні і, нарешті, дозволяє користувачам відключати набридливе автоматичне відтворення відео.

За словами Microsoft, встановити нову консоль буде простіше. Користувачі, які тільки знайомляться з Xbox, насамперед побачать красивий домашній екран. Список останніх додатків буде заповнений часто використовуваними програмами, такими як Xbox Game Pass, Microsoft Store і «Параметри», що допоможе розпочати використання консолі.

Джерело engadget

Не пропустіть