Перший смартфон Realme зі швидкою зарядкою 125W вийде 7 жовтня

У серпні компанія Realme тизерила свою швидку зарядку потужністю 125W UltraDart, і, згідно з даними, наданими виданням Gizchina, перший смартфон з підтримкою цієї технології побачить світ вже 7 жовтня, причому він одразу вийде на європейську ринку. На даний момент невідомо, який саме смартфон компанії буде підтримувати таку швидку зарядку.

Нам відомо, що 7 жовтня компанія повинна презентувати модельний ряд Realme 7, який включатиме в себе смартфони Realme 7 та Realme 7 Pro. Згідно із заявою компанії, швидка зарядка UltraDart здатна зарядити смартфон з акумулятором об’ємом 4000 мАг до 33 відсотків за 3 хвилини. Зарядка буде обернено сумісною з протоколами VOOC, Dart, Warp, SuperVOOC, SuperVOOC 2.0 та SuperDart. Також буде підтримка Power Delivery 65W та Quick Charge 36W.

На презентації основний фокус буде зроблено на бюджетних смартфонах Realme 7 та Realme 7 Pro. Відомо, що молодша модель отримає IPS-панель з частотою оновлення 90 Гц, а старша – AMOLED з 60 Гц. За роботу молодшої моделі буде відповідальний MediaTek Helio G95, за роботу старшої – Qualcomm Snapdragon 720G. У обох смартфонів буде основна камера з головним сенсором на 64 МП та фронтальна на 16 МП.

Молодша модель буде оснащена акумулятором об’ємом 5000 мАг з підтримкою швидкої зарядки потужністю 30W, а старша отримає менший акумулятор, об’єм якого складе 4500 мАг, але зі швидкою зарядкою потужністю 65W. Обидві моделі повинні отримати модуль NFC для безконтактної оплати. Realme 7 буде доступним приблизно від 200 євро, а Realme 7 Pro – приблизно від 290 євро.

Джерело Gizchina

Не пропустіть