Телевізор Xiaomi з 5G та 8К буде презентовано 28 вересня

Після випуску Xiaomi Mi 10 Ulra та Redmi K30 Ultra в честь свого десятиліття в Китаї, компанія готова до випуску свого нового флагманського телевізора. Він отримає назву Mi TV Master Ultra Edition та буде презентований 28 вересня. Вже відомо, що у моделі буде підтримка 8K та 5G.

Досі не відомо, якою буде діагональ телевізора, і схоже на те, що для цього слід дочекатися офіційної презентації. Скоріш за все, діагональ буде такою самою, як у недавно анонсованих Xiaomi Mi TV Master, які були оснащені дисплеями з діагоналлю 65 дюймів. Нагадаємо, що у Mi TV Master була OLED-матриця з діагоналлю 65 дюймів, частотою оновлення 120 Гц та відношенням дисплея до корпусу 98.9 відсотків.

Також недавно у базі даних сертифікаційного агенства 3C був помічений 82-дюймовий розумний телевізор з підтримкою 4К та 8К. Телевізор оснащений панеллю від LG Display, у нього є інтегрований 5G-модем. Невідомо, якою буде ціна телевізора, але він має бути дешевшим, ніж прозорий телевізор Xiaomi, який коштує 7330 доларів.

Джерело gizmochina

Не пропустіть