Ретро-годинник Amazfit Neo став доступним для попереднього замовлення на AliExpress

Компанія Huami декілька тижнів тому тизерила запуск нових продуктів, і зараз в Мережі з’явилась інформація про перший з них. Ним став розумний годинник Amazfit Neo, який оснащений ретро-дизайном, але при цьому має фішки сучасних девайсів, такі як цілодобовий моніторинг сну, підрахунок кроків та навіть сповіщення від додатків зі смартфона. Зараз цей смарт-годинник став доступним для попереднього замовлення на сайті AliExpress.

Смарт-годинник оснащений дисплеєм з діагоналлю 1.2 дюйма, який стилізований під ретро-годинники. Дисплей досить енергоефективний та добре читається під прямими сонячними променями. У нього також є підсвітка, яка включається, коли користувач піднімає зап’ястя. Корпус годинника виконаний з полікарбонату і має чотири текстуровані кнопки (по дві на двох гранях) для управління системою. Годинник буде доступний у трьох кольорових рішеннях — зеленому, чорному та оранжевому.

Також є сенсор для цілодобового трекінгу серцебиття, завдяки якому годинник повідомляє, якщо серцебиття користувача відрізняється від нормального. Окрім трекінгу кроків, є також система контролю та допомоги для здоров’я PAI, У годинника є декілька спортивних режимів — біг, ходьба та їзда на велосипеді. Також можна приймати виклики, повідомлення та електронну пошту з підключеного смартфона.

Варто згадати також про можливість занурювати годинник на глибину до 50 метрів, акумулятор об’ємом 160 мАг, який забезпечує автономність до 28 днів на одному заряді, а також про можливість підключення по Bluetooth 5.0 LE. Смарт-годинник після підключення до смартфона можна контролювати за допомогою додатка Zepp. Ціна складає 40 доларів на даний момент, але після закінчення акції ціна складатиме 50 доларів.

Джерело gizmochina

Не пропустіть