Як обрати оптимальний смартфон для дитини?

Починаючи з молодшого шкільного віку, кожний хлопчик та будь-яка дівчинка готові до того, щоб мати власний мобільний гаджет. А дехто — навіть раніше, адже більшість сучасних малюків вміють користуватися смартфоном вже в 2–3 роки — дивляться мультики, граються у найпростіші ігри. Можна сказати, що гаджети стали повноцінними помічниками батьків у вихованні. Коли приходить час дитині починати шкільне навчання, варто обрати для неї надійний, недорогий та водночас потужний телефон.

Великий вибір моделей, котрі цілком відповідають цим вимогам, знайдете на сайті інтернет-магазину мережі «АШАН» — https://auchan.ua/smartfony. Дійсно, обрати є з чого. Та й умови оплати та доставки, які пропонує «АШАН», цілком прийнятні. Отже, що варто врахувати, обираючи телефон для школярика:

  1. Він не має бути надто дорогим. Коштовні гаджети можуть загрожувати безпеці дитини — телефон можуть помітити викрадачі та зашкодити школяреві. Пропонуємо просту арифметичну дію: нехай телефон для дитини буде вдвічі дешевшим за той, що використовують батьки. Не радимо купувати дитині й найдешевші телефони сумнівної якості, вони можуть бути небезпечними для здоров’я та негативно впливати на самопочуття.
  2. Не обирайте занадто великі, громіздкі моделі. Важливо, щоб апарат з легкістю уміщався до кишені.
  3. Дуже важливо, щоб був гарний процесор та достатній обсяг оперативної пам’яті. Це запорука того, що девайс не зависне у незручний момент, а інтернет буде працювати з прийнятною швидкістю. Також достатній обсяг оперативки дозволить встановити всі необхідні програми. Радимо на новому телефоні нащадка одразу встановити програму «Де моя дитина». Вона дає змогу відслідковувати переміщення, місцезнаходження, навіть послухати, що відбувається навколо дитини. Серед необхідних додатків — для виклику таксі, месенджери тощо. Все, щоб бути на зв’язку у будь-який момент! Мінімальний рівень оперативки — 2 Гб, але це вже занадто мало, щоб задовольнити всі потреби та інтереси маленького користувача.
  4. Якість камери — кожний школярик мріє бути якщо не відомим блогером, то гарним фотографом або влогером! Батькам не обов’язково досконально знати, що це означає. Їхня задача — купити дитині смартфон з якісною камерою або декількома, щоб знімати контрастні та яскраві кадри, відеоролики.
  5. Обсяг вбудованої пам’яті. Достатньо 16 чи 32 Гб, але водночас перевагою буде наявність слоту для додаткової карти, щоб зберігати файли.
  6. Стійкість корпусу, надійність його конструкції. Навіть найохайніший малюк гарантовано буде упускати свій гаджет. Для надійності також варто придбати твердий чохол, а екран захистити спеціальним додатковим (від подряпин, сколів тощо).

В асортименті «АШАН» неважко знайти моделі телефонів, які відповідають усім цим вимогам у межах бюджету до 5 тис. грн. Важливо, що всі гаджети мають гарантійний термін, їх можна придбати у розстрочку.


Не пропустіть