Xiaomi розповіла про нову функцію в MIUI 12

На цьому тижні програмісти, які працюють над створенням програмного забезпечення MIUI, звернулися до власників смартфонів Xiaomi. Вони поцікавилися щодо нововведень, які користувачі хотіли б побачити, і розповіли про нову функцію, яка скоро з’явиться в MIUI 12.

Мова йде про впровадження підтримки управління жестами при активації режиму управління однією рукою. За словами розробників програмного забезпечення, ця функція найближчим часом з’явиться в китайській бета-версії прошивки MIUI 12. Строки виходу апдейта саме з цим нововведенням поки що не повідомляються.

Нагадаємо, що прем’єра оболонки відбулася 27 квітня цього року. З тих пір китайська компанія вже розповіла про кілька нових функцій, що не були заявлені на презентації програмного забезпечення. Наприклад, режими зйомки на довгій витримці Moving Crowd, Light Painting, Starry Sky, Silky Water, Star Trails і Neon Trails.

На завершення додамо, що глобальна версія MIUI 12 вже доступна для шести смартфонів. Стабільна прошивка в кінці минулого місяця прийшла на Xiaomi Mi 9/T/T Pro і Redmi K20 і K20 Pro. У липні її отримала модель Redmi Note 8 Pro.


Не пропустіть