Huawei запускає в Україні власні безконтактні платежі і привозить найдорожчий смартфон

Партнером китайської компанії по запуску NFC-платежів стане компанія EasyPay

Huawei продовжує розвивати власну електронну екосистему. Уже в третьому кварталі 2020 року китайська компанія обіцяє запустити в Україні послугу безконтактної оплати за допомогою NFC. Партнером стане українська Фінтех-компанія EasyPay.

Нагадаємо, залишившись без сервісів Google, китайці почали розвивати власну операційну систему і, відповідно, цифрову екосистему, як додатків – App Gallery, так і додаткових бонусів для покупців.

Проект безконтактної оплати є самостійним рішенням від EasyPay на основі технології “комунікації ближнього поля” (Near Field Communication, NFC) і буде представлений під брендом EasyPay. Технологічно проект є незалежним від комерційних банків. В рамках стратегічного партнерства компаній Huawei і EasyPay послуга NFC-платежів буде спочатку представлена ​​ексклюзивно на смартфонах Huawei.

Партнерство з Huawei – дуже важливий крок не тільки для EasyPay, а й для всього фінтех-ринку України. Це визнання нашого потенціалу, інновацій та революційних технологічних рішень. EasyPay робить фінтех-продукт, який щодня допомагає людям вирішувати їх фінансові завдання. Ми мріємо змінити платіжні звички українців і втілити в життя технології, які зроблять фінансову життя наших користувачів більш зручним, комфортним і безпечним. Синергія з Huawei, лідером мобільної індустрії, дозволить нам зробити це швидко і ефективно“, – говорить Олексій Авраменко , СЕО і засновник EasyPay.

Тим часом, надихнувшись лідерством на світовому ринку смартфонів, де китайський техногігант вже другий місяць випереджає корейський Samsung, Huawei привозить в Україну свій найдорожчий на сьогоднішній день смартфон – Huawei Mate Xs в дизайні Falcon Wing (“Крило сокола”), що включає в себе більш 100 взаємопов’язаних деталей. Вдосконалений шарнірний механізм зроблений з металу на основі цирконію, що забезпечує згинання смартфона на 180 градусів.

У складеному вигляді Mate Xs – це смартфон з 6,6-дюймовим основним і 6,38-дюймовим додатковим екранами, в розгорнутому – це 8-дюймовий планшет. Він оснащений системою Quad-камер SuperSensing Leica, куди входять 40-мегапіксельна основна камера, 16-мегапіксельна ультраширококутна камера, 8-мегапіксельна телефотокамера і камера 3D Depth Sensing.

Huawei Mate Xs отримав інтерфейс EMUI 10.0.1 на базі операційної системи Android Open Source Project. Смартфон доступний з передвстановленим магазином додатків Huawei AppGallery.

Обійдеться він в 69 999 грн. При покупці користувачі отримають в подарунок 50 гігабайт Huawei Cloud до кінця 2020 року і безкоштовний VIP-сервіс.

Друга новинка українського ринку, презентована китайської технокомпанія, куди більш бюджетна – це продовження серії P Smart, Huawei P smart S. Смартфон отримав 6,3-дюймовий дисплей OLED Dewdrop, потрійну основну камеру, 128 ГБ пам’яті. Все це в компактному корпусі товщиною близько 7,7 мм і вагою 163 г. Смартфон отримав дизайн 3D Arc, завдяки чому його зручно тримати в руці. Huawei P smart S доступний в класичному “Чорному” (Midnight Black) і “Перловому” (Breathing Crystal) кольорах.

На задній панелі три камери, 48-мегапіксельна основна камера, 8-мегапіксельна ширококутна камера для широких кадрів і групових фото завдяки полю огляду 120°, 2-мегапіксельна камера для визначення глибини кадру, що дозволяє робити портрети з розмиванням фон). 16-мегапіксельна селфі-камера встановлена ​​спереду.

Huawei P smart S оснащений акумулятором ємністю в 4 000 мАг. У ньому встановлено фірмовий магазин додатків Huawei AppGallery. Спеціальна ціна новинки, яка буде діяти з 25 липня по 2 серпня, – 5 799 грн.


Не пропустіть