Galaxy Note 10 і 10+: повні характеристики і нові можливості стилуса S Pen

Сайт Techmaniacs розкрив докладні характеристики смартфонів Galaxy Note 10 і Galaxy Note 10+, анонс яких повинен відбутися 7 серпня 2019 року.

Galaxy Note 10 отримає екран діагоналлю 6,3 дюйма, процесор Snapdragon 855 Plus або Exynos 9825, 8 ГБ оперативної пам’яті, 256-гігабайтний накопичувач і акумулятор ємністю 3500 мА з підтримкою 25-ватної зарядки. Основна камера володіє двома модулями (12 Мп основною і 12 Мп телефото), а фронтальна камера 16-мегапіксельна. Маса смартфона – 168 г. Пристрій буде випущено в чорному, білому і червоному кольорах.

У Galaxy Note 10+ буде більший екран (6,8 дюйма), більше оперативної пам’яті (12 ГБ) і батарея на 4300 мАч з прискореної зарядкою від 45-ватного адаптера. Потрійна камера володіє додатковим ToF-сенсором для більш швидкого та точного фокусування, а також 3D-зйомки. Маса цієї моделі – 198 г, а крім білого і чорного кольорів він також буде випускатися в градієнтному забарвленні.

І основна, і фронтальна камери Galaxy Note 10 і Galaxy Note 10+ будуть підтримувати режим нічної зйомки, при якому можна отримувати фотографії високої якості навіть в умовах вкрай низького освітлення. Новинки будуть підтримувати розблокування по обличчю, а сканер відбитків пальців у них вбудований в екран.

Стилус S Pen в нових моделях Galaxy Note буде володіти декількома додатковими можливостями. Його можна використовувати не тільки для малювання і набору тексту, але також для дистанційного керування деякими програмами, такими як, камерою, галереєю і програвачами.

У смартфонів не буде окремої фізичної кнопки Bixby, а викликати голосовий асистент можна довгим натисканням на віртуальну кнопку «Додому».


Не пропустіть