Samsung випустила стерилізатор-зарядку для смартфона

Життя під час пандемії COVID-19 пов’язане з різними обережностями: зокрема, люди дізналися, що триматися один від одного на невеликій відстані і регулярно мити руки – одні з найважливіших дій для запобігання передачі вірусу. Крім гігієни рук, необхідно звертати увагу і на смартфони, так як вони є відомими носіями бактерій. Щоб не витрачати на їх дезинфекцію пачки антибактеріальних серветок, Samsung створила бездротовий УФ-зарядний пристрій, який обіцяє «вбити до 99% бактерій протягом 10 хвилин».

Ультрафіолетовий стерилізатор ITFIT виглядає як звичайна біла коробка, яка, за словами Samsung, досить простора, щоб в неї помістився Galaxy S20 Ultra. Крім цього пристрій можна використовувати для дезінфекції бездротових гаджетів, таких як Galaxy Buds і Galaxy Watch, наприклад.

Як це працює: помістіть предмет(и) в коробку, підключіть його/їх до джерела живлення через USB-C і натисніть на кнопку. За зарядку пристроїв всередині буде відповідати вбудований 10-ватний зарядний пристрій Qi.

Компанія Samsung не стверджує, що її УФ-стерилізатор успішно знищує SARS-CoV-2, однак нещодавнє дослідження показує, що УФ-лампи здатні вбивати «понад 99,9% повітряних коронавірусів».

Коштує пристрій $51.

Джерело samsung

Не пропустіть