Microsoft відкрила безкоштовну програму навчання інформаційним технологіям

Компанія каже, що поліпшення цифрових навичок є ключем до відновлення економіки.

Microsoft вважає, що один з кращих способів допомогти економіці відновитися і знизити приголомшливий рівень безробіття — це допомогти працівникам освоїти нові цифрові навички. Сьогодні компанія оголосила про ініціативу, суть якої полягає в навчанні 25 мільйонів чоловік по всьому світу до кінця року. Програма об’єднає нові і існуючі ресурси від LinkedIn, GitHub і Microsoft, а також надасть недорогі сертифікати від Microsoft.

Програма створена в першу чергу для тих, хто втратив роботу через пандемію. Доступ до матеріалів відкритий на LinkedIn Learning, Microsoft Learn і GitHub Learning Lab. Відеоматеріали доступні англійською, французькою, іспанською та німецькою мовами.

Компанія відокремила 10 найбільш затребуваних професій. Зокрема, навчитися можна буде на розробника програмного забезпечення, менеджера проектів, аналітика даних, графічного дизайнера тощо.

Доступ до навчального контенту буде безкоштовним до кінця березня 2021 року. Після закінчення курсу бажаючі зможуть за $15 отримати відповідний сертифікат для підтвердження отриманих навичок.

Джерело microsoft

Не пропустіть