YouTube збільшив вартість передплати на YouTube TV

Тепер вона коштує 65 дол/міс.

Трохи більше ніж через три роки після запуску вартість базової підписки на YouTube TV виросла майже в два рази. З сьогоднішнього дня нові учасники будуть платити $65 кожного місяця. Зміни поширяться на поточних користувачів з наступного циклу виставлення рахунків (не пізніше 30 липня).

«Ми не приймаємо ці рішення легко і розуміємо, наскільки це складно для наших членів», — написав у своєму блозі віце-президент з управління продуктами YouTube TV Крістіан Естлі. «Тим не менше, нова ціна відображає зростаючу вартість контенту, і ми також вважаємо, що вона показує повну цінність YouTube TV: від широти нашого контенту до функцій, які змінюють те, як ми дивимося пряму трансляцію».

Ця «зростаюча вартість контенту», імовірно, пов’язана з додаванням ще восьми каналів ViacomCBS до лінійки телепередач YouTube: BET, CMT, Comedy Central, MTV, Nickelodeon, Paramount Network, TV Land і VH1.

В останній раз відеохостинг підняв ціну в квітні 2019 року до 50 доларів, тому щомісячна вартість цього разу зросла на 15 доларів.

Джерело engadget

Не пропустіть