Sony представила нові TWS навушники WF-SP800N і WF-XB700

Sony нарешті увійшла в сегмент бездротових навушників, представивши в Індії нові моделі. Компанія випустила WF-SP800N і WF-XB700 TWS, створені для середнього і преміального сегмента в країні.

XB700 поставляються в чорному і синьому кольорах. Sony стверджує, що вбудована в них функція «Extra Bass» допоможе навушникам краще відтворювати звук на низьких і середніх частотах.

Новинка отримала 12-мм динаміки, встановлені на кожному навушнику, з неодимовим магнітом і підтримує частоти в діапазоні 20-20 кГц. Вона також підтримує аудіокодеки SBC і AAC при використанні Bluetooth 5.0 для підключення.

Виготовлена новинка відповідно до стандарту IPX4. Крім цього, Sony обіцяє загальний час автономної роботи до 18 годин при 9 годинах відтворення музики. Інші функції навушників включають гучний зв’язок, підтримку голосового помічника і порт USB-C на чохлі для зарядки.

Що стосується SONY WF-XB800, то модель призначена для фанатів спорту, пропонуючи більш преміальні функції. За словами виробника, налаштування Extra Bass EQ призначене для шанувальників низьких частот. Вкладиш буде підтримувати SBC і AAC на додаток до Sony Reality Audio 360 для просторового звучання.

Додаткові функції включають цифрове шумозаглушення з режимом об’ємного звуку, сенсорне управління відтворенням музики, доступ до голосових помічників, таких як Alexa, Siri і Google.

Навушники разом з чохлом дадуть в цілому до 18 годин при включеній функції шумозаглушення. А його відключення продовжить роботу до 26 годин.

WF-SP800N обійдуться в $250, а XB700 — $130.

Джерело GizChina

Не пропустіть