Синтетичні тести розкрили ряд характеристик Samsung Galaxy A50s

Samsung серйозно взялася за перебудову свого модельного ряду і викотила кілька вдалих пристроїв в лінійці Galaxy A. Треба віддати належне компанії, вона стримала свої апетити і через довгий час наважилася встановити на смартфони цінник, де відсоток надбавки за бренд мінімальний.

Така політика принесла свої плоди і пристрої з серії Galaxy A почали охоче купувати.

Однією зі збалансованих моделей у компанії вийшов Galaxy A50 і тепер вона готує до випуску його вдосконалену версію – Galaxy A50s.

Модельний номер новинки SM-A507FN і її вже встигли прогнати через бенчмарки AnTuTu і Geekbench. Її поява в синтетичних тестах дозволила точно дізнатися, що на борту є Exynos 9610, 4 Гб оперативної пам’яті, флеш-накопичувач на 64 Гб, дисплей на 2340х1080 точок і операційна система Android 9.0 Pie.

На рівні припущень говорять про те, що Galaxy A50s буде відрізнятися від звичайної версії поліпшеною основною камерою. Ясності з часом виходу смартфона на ринок, немає.

Є чутки про те, що свої просунуті S-версії ще отримають і Galaxy A20, Galaxy A30 і Galaxy A70. Тут також повинні вдосконалити тильну камеру.


Не пропустіть