Xiaomi відновила темпи виробництва смартфонів після карантину

В кінці грудня 2019 року в китайському місті Ухань відбувся спалах пневмонії з невідомим раніше збудником. Пізніше епідемія розповсюдилася по всьому світу і низка організацій була змушена відмінити заплановані заходи. Зокрема, через коронавірус компанія Huawei перенесла свою конференцію для розробників, GSMA скасувала виставку MWC 2020 року, а низка заводів призупинила роботу. Xiaomi вже практично повністю відновила темпи виробництва після вимушеного карантину, повідомляє один із засновників і топ-менеджер Xiaomi в ході нещодавньої онлайн-конференції.

За словами топ-менеджера, всі 2000 працівників Xiaomi в провінції Ухань, що стала головним осередком епідемії в КНР, не брали участь у виробництві з 20 січня. Тепер же всі вони поступово повернулися до роботи, а кожен співробітник офісу отримав «профілактичний набір»: захисні маски, спрей для дезінфекції поверхонь на основі спирту і протимікробний засіб для рук.

Ван також заявив, що ланцюжок постачань Xiaomi перевищив 80% від загальної потужності станом на 19 березня. Компанія вже відкрила понад 1 800 офіційних роздрібних магазинів по всьому Китаю після карантину. Крім того, виробнича лінія Redmi працює на повну потужність.

Компанія Xiaomi також готує благодійну поставку медичних витратних матеріалів в нужденні країни.

Джерело GizChina

Не пропустіть