Дeшeвий камерофон Xiaomi Redmi Note 9 Pro випередив конкурента навіть з менш потужним процесором

Популярний індійський інтернет-інсайдер Судханшу Амбхоре опублікував в мережі результати тестування ще неанонсовані Realme 6 Pro і Redmi Note 9 Pro. Тест, до слова, проходив в додатку Geekbench, а його результати виявилися дуже цікавими.

Так, обидва смартфона, за словами інсайдера, оснащені процесором Qualcomm Snapdragon 720G, при цьому у Realme 6 Pro, що проходив тест, було 8 ГБ оперативної пам’яті, в той час як у Redmi Note 9 Pro оперативної пам’яті було “всього лише” в кількості 6 ГБ. Але навіть наявність менш потужного “заліза” не завадило недорогому камерофону від Redmi “перемогти” свого головного конкурента: у одноядерному режимі Redmi Note 9 Pro набрав 569 балів, а в багатоядерному всі 1 755 балів, в той час як Realme 6 Pro набрав 568 і 1 696 балів відповідно.

Нагадаємо, що Xiaomi скасувала оффлайн-презентацію, на якій повинна була показати Redmi Note 9 і Redmi Note 9 Pro, замість цього зробивши вибір на користь онлайн-трансляції, яка повинна відбутися вже 12 березня поточного року.

Джерело itechua.com

Не пропустіть