OPPO показала можливості дисплея флагманського Find X2 на відео

Компанія OPPO опублікувала офіційний відеоролик, який демонструє можливості дисплея Find X2. Модель отримає покращену камеру і зможе похвалитися «телевізійною» технологію вирівнювання динамічного зображення.

Відеоролик складається з трьох епізодів, кожна з яких присвячена певній особливості дисплея пристрою. Перший дає користувачам мережі можливість оцінити форму екрану і його збільшену частоту оновлення — вона становить 120 Гц. В другій частині демонструються можливості передачі кольору — за словами розробників, матриця гаджета здатна відображати мільярд відтінків. Третій епізод присвячений технології компенсації руху, яка використовується в деяких телевізорах для відображення плавної картинки в динамічних сценах.

Нагадаємо, Find X2 оснащений потрійною основною камерою, яка розташована на задній панелі, що складається з основного шутера на 48 Мп, вторинного надширокого об’єкту на 8 Мп і третинного телеоб’єкту на 13 Мп. Роздільна здатність фронтальної камери складає 32 Мп. Брайан Шен, генеральний директор Oppo, також повідомив, що яскравість екрану в режимі HDR зросте до 1200 ніт.

Реліз новинки відбудеться 6 березня.

Джерело GizChina

Не пропустіть