Vivo APEX 2020 — перший смартфон з підекранною камерою, який заряджається до 50% за 5 хвилин

Смартфон презентують 28 лютого.

Смартфон Vivo APEX 2020 повинен був бути представлений ще минулого тижня, однак прес-конференція була перенесена через скасування виставки MWC 2020. Проте компанія опублікувала два нових тизера, завдяки яким можна дізнатися деякі характеристики пристрою.

Апарат працюватиме на топовому процесорі Qualcomm Snapdragon 865. Його оснастять модемом з підтримкою мережі п’ятого покоління, подвійною основною камерою з перископічним модулем, а також «екраном-водоспадом» з підтримкою частоти оновлення картинки 120 Гц.

На другому постері можна розглянути задню панель, де розміщується круглий блок основної камери і, як мінімум, два датчика зображення. Верхній модуль з прямокутним вирізом вказує на наявність в камері смартфона перископного зуму. Очікується, що смартфон також отримає підтримку технології швидкої зарядки Super FlashCharge потужністю 120 Вт. Завдяки ній, акумулятор ємністю 4000 мАг заряджатиметься на 50% за 5 хвилин і до 100% — за 13 хвилин.

Згідно з офіційним повідомленням компанії в соціальній мережі Weibo, презентація смартфона відбудеться в Китаї 28 лютого.

Джерело mydrivers

Не пропустіть