Motorola спростувала результати випробувань RAZR на міцність

І опублікувала власне відео.

До офіційного початку продажів перші користувачі Motorola RAZR (2019) почали скаржитися на роботу шарніра смартфона, тому журналісти CNET  власноруч провели тестування на міцність конструкції — тоді після трьох з половиною годин випробувань на екрані смартфона з’явилося повідомлення про помилку. Motorola виступила із заявою, що спростовує тест.

Журналісти видання опублікували відео тестування 6 лютого. На ньому за допомогою спеціального пристрою гаджет згинали й розгинали понад 27 тис. разів — такого випробування він не витримав і на екрані  з’явилося повідомлення про помилку, але після перезавантаження пристрій знову почав працювати. Автор відеоролику також відзначив появу люфту при подальшому згинанні розкладачки і підтвердив, що шарнір скрипить під час роботи.

Представники вендора зазначили, що продемонстровані на відео результати не відповідають дійсності. За твердженням Motorola, гаджет здатний легко перенести до 100 тисяч операцій відкриття і закриття. Компанія також опублікувала відео з власного тестування:

Представники компанії заявили, що механізм стенда FoldBot, який використовувався у тестуванні CNET, розкриває смартфон не до кінця, а при закритті докладає механічне зусилля лише в одній точці — це викликає велике навантаження на шарнір, що в результаті виводить його з ладу раніше терміну.

Motorola RAZR (2019) з’явиться в роздрібному продажі 19 лютого за ціною $1499.

Джерело YouTube

Не пропустіть