З’явилися перші подробиці про характеристики поліпшеної портативної консолі Nintendo Switch Pro

Поки мова йде лише про відеокарту, яка буде встановлена ​​в девайсі

Nintendo Switch – відмінна портативна консоль, яка може розважити під час багатогодинних поїздок. Але є у пристрої один великий недолік – досить слабке залізо для 2020 року. І, судячи з усього, сама Nintendo також розуміє масштаби даної проблеми, у зв’язку з чим, якщо вірити останнім даними, готує анонс Pro-версії пристрою на оновленому залізі.

Популярні інтернет-інсайдери один за іншим заявили про те, що Nintendo, у так званому Nintendo Switch Pro, використовує досить актуальний графічний процесор покоління Volta. На жаль, все ще невідома модель відеокарти, яка буде встановлена в пристрої, але, судячи з того, що після Tegra X1 Nvidia перестала випускати процесори даної лінійки для споживчого сегменту, цілком ймовірно, що “зелені” займуться спеціальним виробництвом чіпів ексклюзивно для нової Nintendo Switch.

Правда, залишається відкритим питання, а коли саме японський гігант зважиться анонсувати свою нову портативну консоль, враховуючи, що 2020 рік уже став роком змагання між Microsoft і Sony з їх Xbox Series X і PlayStation 5. Але ж, як відомо, Nintendo не дуже любить нариватися на відкрите суперництво, випускаючи свої пристрій трохи пізніше за інших, надаючи натомість очікуванню певного роду “фішку”.

Джерело CLIEN

Не пропустіть