Huawei зосередиться на будівництві екосистеми HMS у 2020 році

Ю Чедун зазначив, що компанія має вирішувати глобальні екологічні проблеми

Компанія Huawei планує побудувати екосистему HMS та Harmony OS, основна ціль якої вирішити заокеанські екологічні проблеми. Про це заявив Річард Ю, генеральний директор споживчого бізнесу Huawei, у новорічному листі, яке адресоване всім співробітникам споживчого бізнесу компанії.

Містер Ю зазначив, що в умовах тиску та надзвичайного стану зовнішнього середовища, споживчий бізнес у 2019 році зберіг швидке зростання та навіть перевиконав цілі, встановлені на початку року. Очікується, що поставки смартфонів Huawei в рік перевищують 240 мільйонів одиниць, займаючи друге місце в світі.

Гендиректор споживчого бізнесу Huawei також зазначив, що послуги в галузі обробки даних у віддаленому середовищі (Cloud Services) закордоном зосереджені на екології та досвіді, вони не переслідують короткотермінові комерційні вигоди і поступово відновлюють загальний обсяг закордонного бізнесу протягом кількох років, прискорюючи при цьому розбудову основних можливостей HMS і закладаючи міцний екологічний фундамент.

За його словами, компанія побудує хмарну службу терміналів Huawei (HMS) в цьому році. Цією послугою користуються в 170 країнах та регіонах по всьому світу. А кількість активних користувачів щомісяця перевищує 400 мільйонів.

Ю Чендун підкреслив, що Huawei невпинно глобалізується, тому компанія повинна віддавати перевагу вирішенню зовнішніх екологічних проблем.

Джерело GizChina

Не пропустіть