Найкращі гаджети 2019 року: Топ-10 пристроїв на думку експертів

Пристрої і гаджети від лідерів думок, які визнані найкращими 2019 року

2019 рік добігає кінця, отже прийшов час підбивати підсумки в техно світі гаджетів. Якщо озирнутися на минулі 365 днів, то рік був насичений величезною кількістю цікавих інновацій, часом навіть сенсаційних.

Експерти з різних видань підбили підсумки щодо найкращих гаджетів 2019 року. Ми проаналізували результати від лідерів думок і розповімо, які пристрої зробили рік, що минає, таким, що найбільше запам’ятався на ринку споживчої електроніки.

Найкращий смартфон року – OnePlus 7 Pro

OnePlus 7 Pro вдалося зробити неймовірне 2019 року. Тоді, коли конкуренти випускали свої пристрої з цінником понад 1000 доларів, OnePlus випустила “вбивцю флагманів” за скандальні 499 доларів, що зробило його бестселером. З позиції ціни це найзбалансованіший смартфон на ринку: потужний процесор Snapdragon 855 і висока продуктивність, дуже якісна фотокамера, швидка оболонка і найголовніше – тривала автономна робота.

Найкраща камера для відеозйомки – iPhone 11 Pro

Apple 2019 року зробила приголомшливу роботу з новими функціями, такими як нічний режим і відеозйомка. Apple iPhone 11 Pro і iPhone 11 Pro Max вперше у всій лінійці смартфонів компанії придбав потрійну фотокамеру з телеоб’єктивом зі стабілізацією, додатково виконує роль оптичного зуму. У підсумку, на думку експертів, якість зйомки на iPhone 11 Pro дійсно виведена на новий, недосяжний для Android-смартфонів рівень.

Камерофон року – Google Pixel 4

Незважаючи на те, що Huawei зробив величезну роботу в інтеграції найкращих фотокамер у смартфонах, а Xiaomi першою оснастила свої мобільні пристрої 108 МП фотосенсором, найкращим за якістю фотозйомки став Google Pixel 4. Google робить ставку не стільки на оптику, скільки на обчислювальні потужності і технології штучного інтелекту з пост-обробкою. У четвертому поколінні модельного ряду смартфони Pixel отримали блок з двох об’єктивів, а разом з ним був представлений фантастичний режим астрофотографії. Алгоритми ІІ і режими HDR + стали трендами цього року в мобільній фотографії, які просувають індустрію.

Планшет року – iPad 2019 (10,2)

Apple оновила поточного року iPad базового рівня, зробивши його ідеальним з позиції співвідношення ціни і якості для споживання контенту. Водночас, Apple переосмислила операційну систему для планшетів, виділивши її в окрему категорію під назвою iPadOS, яка дозволяє робити з планшета подобу ноутбука з підтримкою мишки і клавіатури, а також ігровий пристрій, що підтримує геймпади DualShock 4 та контролери від Xbox One разом з подписочноюй моделлю Apple Arcade. Як бонус – підтримка Apple Pencil для розширення творчих кордонів.

Фітнес-браслет року – Xiaomi Mi Band 4

Серед всієї переносної електроніки Xiaomi Mi Band 4 єдиний заслуговує звання “народного”. Успіх у продажах забезпечив фітнес-браслету дуже демократичний цінник при значному оснащенні. Кольоровий екран, трекер активності, моніторинг сну, повідомлення, можливість управління відтворенням музики, чудова автономність, вологозахист – все це Xiaomi пропонує за ціною в 729 гривень.

Ігровий гаджет року – Nintendo Switch Lite

Nintendo 2017 року випустила воістину революційну приставку – Switch, яка довела ігровій індустрії, що портативні консолі можуть змагатися з мобільними іграми на смартфонах, причому багато в чому перевершувати їх. Закріпила успіх нова версія портативної приставки Nintendo Switch Lite, яка вийшла восени 2019 року. “Спрощена” портативна ігрова система стала зручнішою з точки зору мобільності завдяки зменшенню розмірів і екрану до 5,5 дюймів. Якщо оригінальний Switch був все ж гібридної приставкою, то Lite версія – справжня “поратативка”. У системи збільшена автономна робота завдяки новій ревізії процесора Nvidia Tegra X1 і інтегрований зручний D-Pad (хрестовина). Switch – чудова можливість грати в повноцінні гри у будь-якому зручному місці.

Найкращий дрон – DJI Mavic Mini

Квадрокоптер Mavic Mini від DJI важить всього 249 грамів і дуже компактний – у складеному стані він може вміститися на долоні. Незважаючи на невеликий розмір, він здатний літати до 30 хвилин на одному заряді і може знімати відео в 4K. А додаток DJI Fly надає доступ до SkyPixel – соціальної платформи для користувачів, які можуть ділитися своїми аерофотознімками і відео.

Найкраща смарт-колонка – Google Nest Mini

Google Nest Mini – є найдешевшою смарт-колонкою на ринку (900 гривень). Модель 2019 року оснащена більш гучним динаміком, а також отримала 4 різних забарвлення корпусу. Як бонус, Goolge стверджує, що корпус колонки виготовлений з перероблених пластикових пляшок.

Найкращий телевізор – Samsung 55 Q60R QLED TV

Завдяки високотехнологічним функціям, таким як визначення кольору 100%, зображенню 4K, екрану QLED і віртуальному помічнику Samsung Bixby телевізор Samsung 55in Q60R QLED TV є найбільш технологічно досконалим на ринку. До того ж, біля телевізора є режим “навколишнього середовища”, який маскує дисплей телевізора з його оточенням, зливаючись зі стіною, на яку він підвішений, роблячи його невід’ємною частиною інтер’єру.

Найкраща VR-гарнітура – Oculus Quest

Oculus Quest – це переосмислення всіх VR-гарнітур на ринку. Власнику не потрібно підключати його до комп’ютера чи смартфона – його достатньо просто надіти, і ви опинитеся у віртуальній реальності. Як автономний устрій Quest пропонує захоплюючий досвід віртуальної реальності. Зображення видають два OLED-дисплеї, а занурення в звук забезпечує вбудована акустика. Також Oculus Quest володіє експериментальною функцією відстеження рук, яка дозволяє вам взаємодіяти з віртуальним світом без контролера.

Джерело СЬОГОДНІ

Не пропустіть