Дизайн HUAWEI P40 і P40 Pro розкрили авторитетні джерела

Анонс новинок відбудеться восени наступного року.

Деталізовані рендери базової і Pro-версій гаджета опублікував відомий інсайдер OnLeaks, прогнози якого щодо дизайну нових пристроїв неодноразово підтверджувалися раніше.

Судячи з опублікованих зображень, обидві новинки матимуть модулі основних камер в формі прямокутника. Базова модель під назвою HUAWEI P40 отримає чотири сенсора. Кількість камер у Pro-версії поки невідома (якщо вірити чуткам, їх буде п’ять).

Екран моделі P40 Pro діагоналлю 6,7 дюйма буде загнутий з чотирьох сторін. Інсайдер стверджує, що металева рамка апаратів також зазнала змін у порівнянні з флагманами P-серії попереднього покоління.

Згідно з попередніми витокам, HUAWEI P40 Pro отримає процесор Kirin 990 з 5G-модемом, 8 ГБ оперативної і 128 ГБ вбудованої пам’яті, а також акумулятор ємністю 5500 мАг з підтримкою швидкої зарядки потужністю 50 Вт. Головним сенсором камери стане 64-мегапіксельний Sony IMX686 з оптичною стабілізацією зображення. Додатково буде встановлена 20-мегапіксельна надширококутна камера, камера на 12 Мп з перископним об’єктивом, модуль для макрозйомки і ToF-сенсор.

Обидва смартфони матимуть порти USB Type-C, слоти для SIM-карт і решітки динаміків на нижній грані. Кнопки регулювання гучності і живлення розташовані праворуч. Жодна з прийдешніх новинок не отримає 3,5-мм аудіороз’єм. Сканери відбитків пальців розмістяться під поверхнею дисплею, а ось спосіб розміщення фронтальної камери не уточнюється.

Анонс HUAWEI P40 і HUAWEI P40 Pro має відбутися 18 березня.

Джерело 91mobiles

Не пропустіть