Додаток для малювання Procreate 5 отримав корисне оновлення

Procreate є володарем призу Apple Design Award і очолює рейтинг найпопулярніших платних додатків 2019 року

Компанія Savage Interactive випустила велике оновлення для популярного додатку Procreate для iPad. У версії Procreate 5 використовується повністю перероблений графічний двигун нового покоління Valkyrie з підтримкою 120 кадрів в секунду та додані численні корисні функції. Серед них: потужний інструмент для створення анімації, оновлена ​​«Студія пензликів» з сотнею налаштувань (та можливістю створювати власні пензлики), імпорт кольорових профілів CMYK і RGB, і так далі.

У додатку з’являться нові інструменти анімації, що дає користувачам доступ до створення анімаційних мультфільмів і їх редагування з одночасним переглядом декількох кадрів. Animation Assist дає можливість створювати ілюстративні анімації і миттєву анімацію.

Користувач також отримає можливість клонувати налаштування (функція Clone). Як обіцяють розробники, інтерфейс Procreate 5 зберіг звичні риси, але став більш інтуїтивно практичним.

Власники поточної версії Procreate отримають оновлення безкоштовно до кінця цього року. Іншим потрібно буде заплатити 10 доларів. Завантажити Procreate 5 можна на iPadOS версії 13.2.


Не пропустіть