Samsung запустила продажі одного з найдорожчих телевізорів у світі

Вартість сягає 1,68 млн доларів

Нагадаємо, що ще на початку минулого року південнокорейський гігант Samsung продемонстрував перший у світі модульний телевізор великого розміру, який працює на базі панелі MicroLED. А буквально сьогодні компанія офіційно запустила цей телевізор у продаж на індійському ринку.

Відомо, що для покупки доступні відразу декілька моделей в двох лінійках, а саме The Wall Luxury, а також Professional. Так, перша спрямована на споживачів, тоді як друга призначена спеціально для корпоративних клієнтів. Однак які саме відмінності, крім позиціонування, є в представлених лінійках – компанія не пояснює.

Всього представлено три моделі телевізора, серед яких 146-дюймова, роздільна здатність якої досягає 4К, 219-дюймова з роздільною здатністю 6К, а також старша 292-дюймова модель з роздільною здатністю 8К. Телевізори обладнані кадровою частотою у 120 Гц і спеціальним процесором Quantum Processor Flex. Що стосується вартості телевізорів, то мінімальна ціна дорівнює 490 тисяч доларів, тоді як максимальна складає близько 1,68 млн доларів без урахування податків.

Джерело samsung

Не пропустіть