Ідеальний iPhone 12 виглядає приголомшливо: перші фотографії

Користувач Twitter під ніком Ben Geskin відтворив зовнішній вигляд майбутньої новинки, грунтуючись на чутках і витоках інформації. Так, за його даними, новинка в особі iPhone 12 отримає ідеальний 5,7-дюймовий AMOLED-дисплей правильної форми із закругленими краями, в якому не буде ніяких отворів, вирізів і всього подібного. Це просто дисплей, що займає більш ніж 95% від площі на лицьовій частині. При цьому, на його думку, сканер обличчя Face ID вдасться вбудувати в верхню частину рамки, яке не буде товстішою за інші рамки. Корпус новинки виявиться схожий на такий у iPhone 4, тому що він буде не плавним і заокругленим, як в нинішніх iPhone X, XS та 11 Pro, а більш «квадратним». За рахунок цього телефон буде більш надійно лежати в руці, а його загальне сприйняття сильно зміниться в порівнянні з доступними зараз моделями.

На нижньому торці iPhone 12 користувачів чекає інтерфейс USB Type-C, тоді як від Lightning, як зазначається, Apple повністю відмовиться в 2020 році. Мобільний пристрій нового покоління, як і раніше володіє спеціальним перемикачем звукового профілю, під яким знаходяться кнопки для управління гучністю. Кнопка для блокування екрану, а також включення телефону, розташовується на бічному правому торці. Прямо під великим пальцем. Схожий зовнішній вигляд «яблучна» корпорація вже успішно випробувала в планшетах iPad Pro (2018), які вже більш ніж рік доступні на ринку, і всім такий сподобався, тому новий флагман бренду повинен успадкувати схожий зовнішній вигляд, при якому він виявиться вкрай привабливим.

Дизайнер показав дизайн саме звичайного iPhone 12. Це буде найбільша доступна за ціною і проста модель з усіх, тоді як просунуті конфігурації з приставкою Pro отримають збільшений цінник. При переході на новий тип конструкції захист від води і пилу за стандартом IP68 з можливістю занурення на глибину до двох метрів, нікуди не дінеться, тобто на цей рахунок користувачі можуть абсолютно навіть не переживати. Очікується, що корпус нових флагманів Apple зразка 2020 року виявиться виконаний з надміцного сплаву алюмінію, який володіє високим запасом міцності і не гнеться, як класичний метал такого виду.


Не пропустіть