Apple iPhone 17 Pro отримає новий колір корпуса, і він прекрасний

Apple зазвичай не експериментує з яскравими кольорами для своєї преміальної лінійки iPhone Pro, яка традиційно має обмежену кольорову гаму порівняно з базовими моделями.

Флагманські iPhone Pro та Pro Max зазвичай випускаються в стриманих кольорах, що відповідає їхньому статусу найдорожчих смартфонів компанії. Цікаво, що ці моделі зараз продаються краще, ніж бюджетні варіанти.

Цього року кольорова гама iPhone 16 вражає своєю різноманітністю. Компанія запропонувала яскраві відтінки, які можуть змусити власників відмовитися від використання чохлів. Серед варіантів є ультрамариновий, бірюзовий та навіть веселий рожевий.

За інформацією Majin Bu, схожий бірюзовий відтінок може з’явитися в лінійці iPhone 17 Pro наступного року. Джерело повідомляє про три внутрішні колірні коди, які Apple розглядає для майбутньої моделі: #004349 (бірюзовий титан), #4f00b7 (зелений титан) та #003800 (темно-зелений титан, схожий на альпійський зелений iPhone 13 Pro).

За чутками, Apple схиляється до варіанту бірюзового титану, оскільки схожий колір вже є в лінійці iPhone 16 і має популярність серед покупців. Темно-зелений титановий iPhone 17 Pro, згідно з зображенням від Majin Bu, міг би стати цікавим варіантом.

Джерело Рhonearena

Не пропустіть