Redmi Note 14 Pro+ претендує на звання чемпіона з продажу у 2024 році серед Android-смартфонів

Серія Redmi Note 14 Pro має потужний старт. Сьогодні Xiaomi оголосила, що топова модель Note 14 Pro+ побила рекорд продажів за перший тиждень серед усіх телефонів на Android у 2024 році в усіх цінових діапазонах.

Хоча компанія не поділилася конкретними цифрами продажів, це досягнення свідчить про те, що телефон знайшов відгук у бюджетних покупців, які шукають флагманські функції. Серія Redmi Note завжди була відома тим, що пропонувала солідні технічні характеристики за конкурентними цінами, і Note 14 Pro+, схоже, продовжує цю традицію.

Частково привабливість телефону може полягати в його вражаючій міцності. Xiaomi може похвалитися класами захисту від пилу та води IP66, IP68 і навіть IP69 для серії Note 14 Pro. Таким чином, телефон захищений не лише від занурення у воду та пил, а й навіть від струменів води під високим тиском.

Щоб скористатися раннім імпульсом, Xiaomi продовжує термін дії спеціальної пропозиції на всю серію Note 14 Pro до 14 жовтня. Це означає, що кожен, хто придбає Note 14 Pro або Note 14 Pro+ до цієї дати, отримає комплексний гарантійний пакет.

Він включає річну гарантію на розбитий екран, річну гарантію на кришку акумулятора, річну гарантію на потрапляння води та напрочуд щедру п’ятирічну гарантію на батарею. Крім того, протягом першого року володіння покупці можуть отримати повну заміну телефону замість простого ремонту.

Джерело Gizmochina

Не пропустіть