Apple випустила оновлення для iPhone та iPad з виправленням проблеми з записом та безпекою паролів

Apple випустила два нові патчі для своїх пристроїв: iOS 18.0.1 для iPhone та iPadOS 18.0.1 для iPad. Ці оновлення спрямовані на виправлення проблем із записом у додатку “Повідомлення” та забезпечення безпеки паролів, згідно з офіційною підтримкою на сайті компанії.

Одне з головних оновлень стосується серії iPhone 16. У деяких випадках мікрофон починав записувати ще до того, як на екрані з’являвся помаранчевий індикатор мікрофона. Це створювало потенційні незручності під час використання додатка “Повідомлення”. Патч усуває цю проблему, забезпечуючи точне активування запису.

Другий важливий патч стосується функції VoiceOver. Було виявлено, що вона могла випадково зачитувати збережені паролі вголос. Це стосувалося кількох моделей пристроїв, включно з iPhone XS і новіших, а також iPad Pro 13-дюймів, iPad Air (третє покоління) та інших.

Якщо ви є власником одного з підтримуваних пристроїв, щоб встановити ці патчі, зайдіть у розділ “Налаштування” вашого пристрою, виберіть вкладку “Загальні” і перейдіть до “Оновлення програмного забезпечення”.

Після цього оновлення буде доступне для завантаження.

Джерело Engadget

Не пропустіть