В мережі з’явився макет Samsung Galaxy S25 Ultra, який показує, що майбутній флагман буде тоншим за попередника

Samsung може зробити свій топовий флагманський телефон зручнішим для носіння. Нещодавно в мережі з’явилися свіжі макети, які демонструють дизайн Galaxy S25 Ultra з новим тоншим корпусом. Цей новий тонший профіль може бути бажаною зміною, враховуючи його високий формфактор, тож ось що ми знаємо на цей час.

Дизайн Samsung Galaxy S25 Ultra був розкритий за допомогою алюмінієвого макета, який був опублікований в блозі Online Solitaire у співпраці з @xleaks7. Дивлячись на зображення, ми отримуємо повне уявлення про майбутній преміальний телефон ззаду, спереду і навіть з боків. Раніше на цьому тижні ми писали про те, що Samsung використовує дизайн 4-річного Galaxy S21 Ultra. Витік обкладинки показав помітно закруглені кути, які можна побачити і в цьому макеті пристрою.

У блозі також додається, що розміри Galaxy S25 Ultra становитимуть 162,82 x 77,65 x 8,25 мм. Іншими словами, майбутній S25 Ultra не тільки тонший за Galaxy S24 Ultra, але й трохи вищий і вужчий. Нагадаємо, що 24 Ultra має розміри 162,30 x 79,00 x 8,60 мм. Отже, у флагмані наступного покоління не відбулося масштабного редизайну, і ви, швидше за все, не помітите ці відмінності одразу.

Серія Galaxy Ultra від Samsung піддавалася критиці за те, що іноді вони були занадто великими і їх було важко носити з собою. Це означає, що закруглені кути та тонший корпус повинні полегшити його утримання. Він також матиме високі технічні характеристики та функції, такі як SoC Qualcomm Snapdragon 8 Gen 4, квадрокамера на 200 Мп+50 Мп+10 Мп+50 Мп та високий 6,86-дюймовий динамічний AMOLED-екран. Майте на увазі, що це все ще лише непідтверджений фіктивний пристрій, тому поки що сприймайте цей звіт з дрібкою солі.

Джерело Gizmochina

Не пропустіть