З’явилася інформація про камеру та чипсет серії Redmi K80

Очікується, що Redmi K80 і K80 Pro вийдуть на ринок Китаю десь у листопаді цього року, а на ринках за межами країни вони можуть бути ребрендовані в Poco F7 і F7 Pro. Телефони вже пройшли сертифікацію радіо. Тепер витік розкриває специфікації камер серії Redmi K80.

Обидва телефони серії Redmi K80 будуть оснащені трьома камерами, з яких основна камера має роздільну здатність 50 Мп. Згідно з витоком, стандартна версія буде оснащена телефотокамерою, в той час як телефотокамера на Pro-версії матиме оновлений 50-Мп 3-кратний зум з 2-кратного у тогорічній моделі K70 Pro. Крім того, обидва телефони також матимуть захист від пилу та води за стандартом IP69.

Хоча раніше очікувалося, що і стандартна, і Pro моделі будуть працювати на чіпі Snapdragon 8 Gen 3, у звіті стверджується, що K80 Pro буде використовувати ще не випущений чіп Snapdragon 8 Gen 4. Якщо це правда, то K80 Pro, ймовірно, запропонує значне поліпшення продуктивності CPU, GPU і ШІ. Для порівняння, тогорічна стандартна та Pro моделі оснащені чіпами Snapdragon 8 Gen 2 та 8 Gen 3 відповідно.

Однак, ресурс Digital Chat Station також опублікував сьогодні пост, в якому стверджує, що останній флагманський чипсет Qualcomm коштує $190, що приблизно на 20% дорожче, ніж Snapdragon 8 Gen 3. Хоча ми ще не знаємо ціни на майбутні телефони, K70 і K70 Pro були запущені в Китаї минулого року зі стартовою ціною, еквівалентною $352 і $465 відповідно. Тож нові телефони можуть мати вищу ціну.

Згідно з попередніми повідомленнями, серія Redmi K80 буде оснащена 6,67-дюймовим дисплеєм з роздільною здатністю 2K 120 Гц від TCL Huaxing Optoelectronics, в якому використовується оновлений матеріал дисплея C9. Очікується, що Redmi K80 Pro також отримає масивний акумулятор ємністю 6500 мАг, що, схоже, є трендом для флагманів 2024 року та пристроїв, орієнтованих на продуктивність. Для порівняння, серія K70 оснащена набагато меншим акумулятором на 5000 мАг.

Джерело Gizmochina

Не пропустіть