OnePlus 13: з’явилися перші офіційні фото майбутнього флагмана

OnePlus 13 вже кілька місяців не сходить з перших шпальт, підживлюваний постійним потоком витоків і чуток. Тепер ми нарешті отримали деякі офіційні подробиці.

Луїс Лі, президент OnePlus China, поділився першим поглядом на OnePlus 13 на Weibo. Зображення показує лише передню частину телефону, а точніше, лише дисплейну панель з невеликим отвором по центру. Рамки виглядають тонкими, але важко сказати напевно, оскільки пристрій ще не повністю зібраний.

Зіркою шоу, однак, є екран BOE Oriental Screen другого покоління, з яким, як підтверджено, дебютує OnePlus 13. Його попередник, OnePlus 12, був оснащений Oriental Screen першого покоління з піковою яскравістю 4500 ніт, роздільною здатністю 3168x1440p, частотою оновлення 120 Гц, високочастотним ШІМ-затемненням 2160 Гц і щільністю пікселів 510 PPI.

Лі Цзе каже, що цей «Oriental Screen другого покоління» забезпечить ще кращу продуктивність, стверджуючи, що він буде «далеко попереду інших».

Що це означає? Чесно кажучи, ми не маємо жодного уявлення. Президент не надав багато деталей, але ми можемо очікувати оновлення і без того вражаючого дисплея OnePlus 12.

Нещодавній витік також розкрив дизайн задньої панелі OnePlus 13. Він показує чітку область камери, на відміну від модуля камери OnePlus 12, який плавно зливається з краєм телефону.

OnePlus 13 буде оснащений майбутнім процесором Qualcomm Snapdragon 8 Gen 4 в парі з 24 ГБ оперативної пам’яті LPDDR5X. Згідно з сертифікацією 3C, телефон підтримуватиме дротову зарядку потужністю 100 Вт. Повідомляється, що в ньому буде встановлений акумулятор на 6 000 мАг і бездротова зарядка потужністю 50 Вт.

Очікується, що він буде оснащений 32-мегапіксельною камерою, а на задній панелі буде потрійна камера: 50-мегапіксельна (LYT-808, OIS), 50-мегапіксельна (LYT-600, надширококутна) та 50-мегапіксельна (LYT-600, 3-кратний перископ). Очікується, що телефон також матиме корпус зі ступенем захисту IP69, слайдер сповіщень, металеву рамку та тактильний рушій 0916 Turbo.

Джерело Gizmochina

Не пропустіть