NAVI перемогли FaZe у півфіналі BLAST Premier Fall Final 2024: тепер у фіналі зустрінуться з G2

Українська кіберспортивна організація Natus Vincere (NAVI) впевнено здобула перемогу над європейською командою FaZe у півфіналі престижного турніру з Counter-Strike 2 – BLAST Premier Fall Final 2024. Поєдинок відбувся сьогодні, 29 вересня, і завершився рахунком 2:1 на користь NAVI. Про це пише “Чемпіон”.

Перша мапа Inferno, яку вибрали FaZe, пройшла під тотальним контролем української команди. Natus Vincere домінували у першій половині гри, не залишаючи суперникам жодного шансу. Однак, перейшовши до атаки, NAVI змогли взяти лише два раунди, через що втратили карту на користь FaZe. Додатково гру було призупинено на 30 хвилин через технічні проблеми.

Друга мапа – Ancient, обрана NAVI, виявилася справжнім викликом. FaZe з перших хвилин почали активно нав’язувати боротьбу. Проте українська команда змогла зробити неймовірний камбек, вигравши 9 раундів поспіль, що привело до перемоги з рахунком 13:11.

Вирішальна мапа Anubis стала фінальним ударом для FaZe. Natus Vincere не залишили шансів суперникам, легко перемігши з рахунком 13:2.

NAVI тепер готуються до фіналу, де їхніми суперниками стануть G2. Фінальний поєдинок відбудеться сьогодні, 29 вересня, о 17:00 за київським часом.


Не пропустіть